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facebook文旦レシピコンテスト NO,71

文旦ピールコンフィチュール

■レシピ名(Recipe Name)

【文旦ピールのコンフィチュール Confiture using Buntan peel 】

■レシピのおすすめポイント(Recommended point of this recipe)

とにかく細かく丁寧に文旦の皮を切る事で見栄えが良くなる事と、
メープルシロップで煮詰める事で文旦の皮の苦みがまろやかになります。
Please cut the skin of Buntan carefully finely.
By doing so, appearance becomes beautiful.
And please put maple syrup and water into it and fully boil down.
By doing so, it becomes more delicious.

■レシピ材料(Materials)

文旦の皮(一個分)skin of Buntan
水300ml water
メープルシロップ50cc maple syrup

■レシピ内容(How to cook)

文旦の皮を沸騰した水の入った鍋に入れ柔らかくなるまで煮詰め、
途中でメープルシロップを入れて弱火でコトコト煮詰めて
途中で一つまみの塩を入れて出来上がり♪

※If you want to make this dish, please give us a message. We will translate how to make this dish into English.
【文旦ピールのコンフィチュール Confiture using Buntan peel  】【文旦ピールのコンフィチュール Confiture using Buntan peel  】

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